szechenyi terv

Beszámoló a 17. HVG Állásbörzéről

Az idén 17. alkalommal szeptember 23-24-én került megrendezésre a HVG Állásbörze a SYMA csarnokban. Ahogy az előző évekhez hasonlóan az idei őszi állásbörzét is rengeteg érdeklődő kísérte figyelemmel. A rendezvényen tapasztalt szakemberek és pályakezdők válogathattak közel 170 cég állásajánlatai közül. A cégek főként az SSC, a kereskedelem, az autógyártás, illetve a pénzügyi szolgáltatások területéről kerültek ki. Ezért elsősorban IT, mérnöki, műszaki, gazdasági, pénzügyi és nyelvtudást igénylő területre keresték leendő munkatársaikat. A legnagyobb állásközvetítő és munkaerő toborzó cégek állásajánlatait is megismerhették a résztvevők, illetve bekerülhettek az adatbázisukba.

Bővebben...

Előadást tartottunk a TÁMOP 1.1.4 projekt zárókonferencián

"SIKERESEN BEFEJEZŐDÖTT A TÁMOP 1.1.4-11/1/KMR-2011-0001 AZONOSÍTÓ SZÁMÚ, „MUNKAERŐ-PIACI PROGRAM A HÁTRÁNYOS HELYZETŰEK FOGLALKOZTATÁSÁÉRT A KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI RÉGIÓBAN" ELNEVEZÉSŰ PROJEKT SZAKMAI MEGVALÓSÍTÁSA. A PROGRAM ZÁRÓKONFERENCIÁJÁRA 2014. SZEPTEMBEN 18-ÁN KERÜLT SOR."
A konferencián előadóként a MediaGo Alapítvány is részt vett, ahol megköszöntük a szakmai együttműködést a TÁMOP 1.1.4 pojektcsapatának a MediaGo Életpálya programunkban.

Bővebben...

Kapunyitási Pánik Konferencia

Kapunyitasi cikkMájus 7-­én került megrendezésre a II. Kapunyitási Pánik Konferencia, amelyen a MediaGo Alapítvány is részt vett. A földszinten érdekes előadásokat hallhattak a látogatók, többek között az Y generációval és a digitális lábnyommal kapcsolatban, illetve hasznos tanácsokat kaphattak a személyes álláskeresésről, a metakommunikációról, vagy akár a kiválasztás kulisszatitkairól is. Az előre regisztrált érdeklődők az alábbi workshopokon vehettek részt az emeleten: grafológia, munkajogi és önéletrajzi tanácsadás, állásinterjú szimuláció, pszichológiai teszt, illetve egy egy órás coaching.

A kiállítók között szerepelt a TV2 Akadémia, a Kelly Services, a Frissdiplomás Kft. és még sokan mások. Alapítványunk az Európai Önkéntes Szolgálat lehetőségein kívül számtalan gyakornoki pozícióval várta az odalátogatókat az Életpálya Program fenntartásának keretein belül.

ÁVF Állásbörze 2014

Az AVF állásbörzéjén járt a MediaGo csapata. A rendezvényen a kiállítók ajánlatainak megismerése mellett számos szakmai programban vehettek részt a fiatalok, közülük is a legnépszerűbbek a grafológia, karriertanácsadás, próbainterjúk, kompetenciatesztek voltak.

Alapítványunk standjánál az érdeklődök információkat kaphattak a hazai önkéntességről az Életpálya Program keretein belül, a gyakornoki programunkról és pozícióinkról (HR, IT rendszergazda, ITprogramozó, online marketing, médiakommunikáció, marketingkommunikáció, webdesigner,pénzügy területen), illetve az EVS önkéntességről is, hiszen 2013 július óta a MediaGo Alapítvány fogadó, küldő, valamint koordináló szervezetként is működik a Fiatalok Lendületben Program keretében.

 

Beszámoló a 2014. tavaszi HVG Állásbörzéről

20140227 110706

Helyszín: SYMA Rendezvényközpont

Időpont: 2014. február 26-27.

Idén is hatalmas sikert aratott A HVG állásbörzéje. Több mint 13 000 fő regisztrált, akikből 10091 fő látogatott el a kétnapos rendezvénysorozatra, amelyen 148 megjelent partner között természetesen mi is ott voltunk! Standunkat, illetve a Frissdiplomás KarrierSarkot is rengeteg érdeklődő kereste fel a két nap alatt. A MediaGo standjánál különböző programjainkról kaphattak teljes körű információt látogatóink. Több százan szerettek volna megismerkedni a hazai önkéntesség - Életpálya Program fenntartás - keretein belül a gyakornoki programunkkal (HR, IT rendszergazda, IT programozó, online marketing, médiakommunikáció, marketingkommunikáció, webdesigner, pénzügy területen). Többen közülük már az állásbörzén megpályázták gyakornoki pozícióinkat leadott önéletrajzukkal. Gyakornoki programunk mellett az EVS önkéntességgel is megismerkedhettek azok, akik nyitottak voltak arra, hogy tapasztalatokat szerezzenek, új kultúrákat ismerjenek meg vagy éppen nyelvtudásukat fejlesszék külföldön.

Bővebben...

Első lépések a sikeres karrierépítés felé!

Mitől függ, hogy valaki sikeres lesz-e? Hogyan tudod növelni elhelyezkedési esélyeidet? Nem tudod, hogy kitől is kérhetsz ezekben a kérdésekben segítséget?
Az állásvásárok kiváló lehetőséget nyújtanak az információszerzésre a még tanuló és a már diplomás fiatalok számára is. A hazai karrier rendezvények palettája színes, így lényeges, hogy a választott börzén a konkrét gyakornoki helyek és állásajánlatok mellett a karrierépítési törekvéseidet segítő programokon is részt vehess.

Bővebben...

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem