szechenyi terv

Kapunyitási Pánik Konferencia

Kapunyitasi cikkMájus 7-­én került megrendezésre a II. Kapunyitási Pánik Konferencia, amelyen a MediaGo Alapítvány is részt vett. A földszinten érdekes előadásokat hallhattak a látogatók, többek között az Y generációval és a digitális lábnyommal kapcsolatban, illetve hasznos tanácsokat kaphattak a személyes álláskeresésről, a metakommunikációról, vagy akár a kiválasztás kulisszatitkairól is. Az előre regisztrált érdeklődők az alábbi workshopokon vehettek részt az emeleten: grafológia, munkajogi és önéletrajzi tanácsadás, állásinterjú szimuláció, pszichológiai teszt, illetve egy egy órás coaching.

A kiállítók között szerepelt a TV2 Akadémia, a Kelly Services, a Frissdiplomás Kft. és még sokan mások. Alapítványunk az Európai Önkéntes Szolgálat lehetőségein kívül számtalan gyakornoki pozícióval várta az odalátogatókat az Életpálya Program fenntartásának keretein belül.

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem