szechenyi terv

Önkéntes Nyílt Nap - Csocsó Bajnokság

Időpont: 2013.07.28.

Július 28-án az Életpálya program keretében alapítványunk csocsóversenyt szervezett. A játék végén a nyertes csapat jutalma egy Vándorkupa lett, amit az egyik önkéntes készített és ajánlott fel a győztes csapatnak, de szerencsére a második helyezett se távozott csalódottan. A programon az új önkéntesek is nagyon jól érezték magukat és hamar beilleszkedtek.

Bővebben...

Önkéntes Nyílt Nap - Önkéntes Sportnap

Helyszín: Városliget

Időpont: 2013. 07. 18.

Az Életpálya program keretében alapítványunk július 18-án szervezett egy városligeti sportnappal egybekötött önkéntes nyílt napot.

Örömmel tapasztaltuk, hogy sok ember gyűlt össze és érezte jól magát a sportnap alatt. Önkénteseink, régi és új arcok, az Életpálya Programban résztvevők egyaránt eljöttek a nyílt napra. A terülj-terülj asztalkám után mindenkit átmozgatott a közös frizbizés, kidobósozás és az elmaradhatatlan tollasozás.

Egy ilyen szabadidős program remek alkalom arra, hogy önkénteseink igazi közösséggé formálódjanak, hogy baráti, családi hangulatban jobban megismerjék egymást.

Bővebben...

Önkéntes Nyílt Nap - Önkéntes búcsúztatás

Helyszín: Füge udvar

Időpont: 2013. 06. 14.

Az Alapítványunk ismét Önkéntes Nyílt napot szervezett, ahol egy önkéntesünket búcsúztattuk. Az alkalom keretein belül, kellemes beszélgetésekre, és az itt eltöltött idő felidézésére nyílt lehetőség.

Rengeteg nevetéssel, játékkal és iszogatással kísérve emlékeztünk meg a közös élményekről és tapasztalatokról.

Bővebben...

Önkéntes Nyílt Nap - Bizalomjáték

 Időpont: 2013. 06. 20.

Az Életpálya program keretében június 20-án alapítványunk újabb önkéntes nyílt napot szervezett, melyen a résztvevők bizalomjátékokat próbáltak ki. Ez a program azon kívül, hogy elősegítette az egymásrautaltság megtapasztalását, rendkívül jó csapatépítő hatással is bírt. Természetesen, a játékok rengeteg nevetést váltottak ki, a hangulat remek volt.

A nyílt nap ismét jó lehetőséget biztosított a csapatszellem erősítésére, az önkéntesek ismerkedésére.

Bővebben...

Önkéntes Nyílt Nap - Kézműves foglalkozás

Helyszín: MediaGo Alapítvány

Dátum: 2013.05. 24.

Az Életpálya program keretében megrendezésre került első kézműves foglalkozásunk. A program résztvevőinek lehetőségük nyílt kipróbálni az origami készítést. Továbbá az újrahasznosítás jegyében különböző praktikákat sajátíthattak el, illetve élhették ki kreativitásukat.
A nyílt nap szemmel láthatóan tovább erősítette a csapatszellemet, valamint kiváló lehetőség volt a családias hangulatban történő ismerkedésre, szórakozásra.

 

Bővebben...

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem