szechenyi terv

Első lépések a sikeres karrierépítés felé!

Mitől függ, hogy valaki sikeres lesz-e? Hogyan tudod növelni elhelyezkedési esélyeidet? Nem tudod, hogy kitől is kérhetsz ezekben a kérdésekben segítséget?
Az állásvásárok kiváló lehetőséget nyújtanak az információszerzésre a még tanuló és a már diplomás fiatalok számára is. A hazai karrier rendezvények palettája színes, így lényeges, hogy a választott börzén a konkrét gyakornoki helyek és állásajánlatok mellett a karrierépítési törekvéseidet segítő programokon is részt vehess.


Melyik állásbörzét válaszd?
A HVG Állásbörze több mint egy egyszerű állásvásár! Többek között képzés ajánlatok, szakmai előadások és személyes tanácsadások is várják az érdeklődőket. Nem ismered az állásinterjú protokollt? A legtöbb ember így van kezdetben. A jó hír az, hogy mindent meg lehet tanulni, aztán pedig már gyakorlat teszi a mestert. Fontos, hogy tudd, kihez fordulhatsz, kitől kérdezhetsz, ezen a rendezvényen személyre szólóan próbálnak segíteni, tippeket adni.

Különösen érdemes benézned ezekre a tanácsadásokra:
Pályaorientációs és pályakorrekciós tanácsadás
Karrier Tanácsadás
Grafológiai gyorselemzés

A tanácsadások ingyenesek, ugyanakkor csak korlátozott számban hozzáférhetőek, így ha részt vennél valamelyiken, arra előzetesen jelentkezned kell!
Böngéssz az oldalon, és közben játssz az értékes nyereményekért!
Csak annyit kell tenned, hogy kihasználod a börze honlapja nyújtotta lehetőségeket Fődíjként egy kétszemélyes olaszországi hétvégét sorsolunk ki! Gyere el a HVG Állásbörzére február 26-27-én a SYMA Rendezvényközpontba!

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem