szechenyi terv

"Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése" című projekt zárórendezvénye

szpi konferencia mediago prezi

A VOP-2.1.4-11-2011-0001 "Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése" című projekt zárórendezvénye.          

December 31-én zárul az a VOP-2.1.4-11-2011-0001 projekt, melynek során a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. 2011 áprilisától összesen 40 irodát létesített az ország különböző pontjain, lehetővé téve, hogy a pályázati lehetőségek iránt érdeklődők a megyeszékhelyeken kívül más településeken is igénybe vegyék a szolgáltatást. Az idei évvel véget érő projekt alatt a Széchenyi Programiroda szakemberei országosan több mint 142 ezer alkalommal nyújtottak tájékoztatást, tanácsadást az érdeklődőknek.

29 ezer pályázattal kerültek kapcsolatba, melyek közül 23.700 darab nyertes pályázat. A több mint a 900 fajta kiírt pályázati konstrukcióból részarányosan a mikro-vállalkozások fejlesztésére irányuló lehetőségek kapcsán vették a legtöbben (10,34%) igénybe a Programiroda szolgáltatásait.

Az irodahálózat 1200 eseményén alig három év alatt 34 ezer látogató fordult meg. A programiroda ügyfélkörében végzett felmérés alapján 98%-os az elégedettségi index.

A projekt zárórendezvényére december 18-án került sor, melyen a MediaGo Alapítvány is előadást tartott.
Béres Szilárd, az alapítvány alapítója bemutatta, hogyan jött létre a MediaGo és a Programiroda együttműködése.
Elmondása alapján a Programiroda professzionális segítségnyújtása lehetővé tette, hogy a pályázatírás és projektmegvalósítás kihívásait könnyen vegye az alapítvány, továbbá hozzájárult egy sikeres civil összefogás megvalósulásához az alapítvány Életpálya Programjában, mely egy TÁMOP-5.5.2-11/1 projekt volt.

 A MediaGo Alapítvány prezentációja megtekinthető az alábbi linken:

http://prezi.com/gbmkujfqf_sw/szpi-mediago/

 

                      

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem