szechenyi terv

Videós állásportál a határon átnyúló munkaerőpiac integrációjáért


Kontakt alapitvany mediago dec10 3A MediaGo Alapítvány és a Kontakt Alapítvány első közös rendezvényén partnerünk előadója, Hernádi Boldizsár röviden bemutatta "Videós állásportál a határon átnyúló munkaerőpiac integrációjáért" című HUSK /1101/1.6.2 projektjüket. A célok és tervek ismertetése után az érdeklődők megtekinthették az oldalon található mintavideókat, aminek tapasztalatait kötetlen eszmecsere keretében összegezték.

 

A felhasználók szűrőkkel kereshetnek az állások között, munkakereséssel kapcsolatos tanácsokat, információkat, munkaügyi tanácsadást kaphatnak, önéletrajzot tölthetnek fel. Innovatív megoldásunk az audiovizuális technikák beépítése az álláskeresés folyamatába, vagyis bárki feltölthet videókat saját magáról. A felhasználók a videó segítségével kreatív módon „adhatják el" magukat a munkapiacon, egy hagyományos önéletrajz mellett dinamikus módon mutathatják meg személyiségüket, képességeiket, szakmai tudásukat, munkájukat, nyelvtudásukat.


A Kontakt Alapítvány ajándékokkal is készült: a jelenlévők kulcstartót, sapkát és bögrét kaptak.

Kontakt alapitvany mediago dec10      Kontakt alapitvany mediago dec10 1      Kontakt alapitvany mediago dec10 2

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem