szechenyi terv

PRO Vállalati Önkéntesség Konferencia

pro

2013. november 20-án az Aquincum Hotelben tartották a PRO Vállalati Önkéntesség Konferenciát, ahol a MediaGo Alapítvány képviselői is részt vettek.

Olyan neves magyar és külföldi előadók szerepeltek, mint például Dr. Kenn Allen- alapítója és elnöke a Civil Society Consulting Group globális tanácsadó cégnek, vagy Dr. Rolek Ferenc- a Budapest Bank vezérigazgató-helyettese.

Rengeteg hasznos tudnivalóval és tanáccsal látták el a megjelenteket, többek között beszéltek az új önkéntes trendekről, jó gyakorlatokról.

Olyan kérdéseket próbált megválaszolni a konferencia, mint például: Hogyan kezdjünk bele önkéntes programba egy vállalaton belül? Hogyan alakíthatunk ki olyan stratégiát, ami jól működhet a gyakorlatban? Hogyan oszthatjuk meg önkéntes tapasztalatinkat más szervezetekkel?

 

 

 

Magyarországon is egyre elterjedtebb a vállalati önkéntesség. A téma aktualitását mi sem bizonyítja jobban, mint egy ilyen professzionális konferencia.

 

onkkonfonkkoonf

 

 

 

 

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem