szechenyi terv

Beszámoló az Önkéntes Központok közötti Tapasztalatcseréről

Onkentes Kozpontok kozti tapasztalatcsere 1

Helyszín: Európa Pont (1024 Budapest, Lövőház utca 35.) emeleti konferenciaterem
Időpont: 2013. Január 24. 13:00-16:00

Előkészületek

Az Önkéntes Központ Alapítvány keretei közt lehetőségünk volt egy, az Önkéntes Pontok közötti tapasztalatcserére.

Az esemény célja az volt, hogy „Az önkéntesség elterjesztése" TÁMOP 5.5.2 projekt már lezárult első körének országos koordináló szervezeteként tájékoztatást nyújtsanak a program felépítéséről és előzményeiről, valamint, hogy a megvalósítás kapcsán felmerülő kérésekről egyeztessünk, tapasztalatokat cseréljünk. Az ÖKA bár hivatalosan nem működtet a mostani időszakban 5.5.2-es programot, mégis országos önkéntes központként feladatának érezte, hogy segítse a most futó projektek minél sikeresebb megvalósulását. A találkozó a szakmai megvalósítást kívánta támogatni. A program keretében bemutatkozott az Önkéntes Központ Alapítvány, ismertetésre került a TÁMOP 5.5.2 konstrukció struktúrája és előzménye, szó esett az Önkéntes Centrumok és Önkéntes Pontok szerepéről a TÁMOP 5.5.2 projektben, valamint a többi Önkéntes Pont megismerésére is lehetőség volt, majd a szakmai megvalósításhoz kapcsolódó kérdésekre kerestünk közösen válaszokat

A csoportokba terelt beszélgetések során kialakult véleményeket meghallgatva az Életpálya Programról, kiderült számunkra, hogy programunk magasan ível, a pályázatot jól átgondolva, a legoptimálisabban megtervezve visszük véghez.

Onkentes Kozpontok kozti tapasztalatcsere 4

Onkentes Kozpontok kozti tapasztalatcsere 6

Onkentes Kozpontok kozti tapasztalatcsere 2

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem