szechenyi terv

Életpálya nap - Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola

Időpont: 2013.02.05.
Időtartam: 9:00 – 11:00
Helyszín: Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola
Cím: 1134 Budapest, Huba u. 7.

Előkészületek

8:30-kor érkeztek meg Alapítványunk önkéntesei az iskolába, ahol Szabó Mercédesz, a 11-esek osztályfőnöke fogadott minket. A standnak helyszínéül szolgáló iskolai folyosó berendezése körülbelül negyed órát vett igénybe.

Stand

A standolás 9:00 - 11:00 között tartott. Ez idő alatt körülbelül 10 végzős és 11. évfolyamos diák fordult hozzánk kérdéseivel. A fiatalokat az életpálya-tanácsadás éppúgy érdekelte, mint az önéletrajz vagy a motivációs levél írásának fortélyai, így igen széleskörű tájékoztatást tudtunk adni. A második órát követően kezdtünk összepakolni.

Tapasztalatok

Örömmel vettük, hogy az érdeklődők egy része tudatosan készül az érettségi utáni életre: határozott elképzeléseik vannak a továbbtanulási irányukra éppúgy, mint a kiszemelt felsőfokú intézményre. A beszélgetések alapján az volt a benyomásunk, hogy a diákok éretten látják helyzetüket és jövőjüket, s nem rettegéssel várják az előttük álló kihívásokat.

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem