Frissdiplomás.hu - Önéletrajzot a WC-be? Kreatív álláskeresési technikák!

A MediaGo Alapítvány már több sikeres workshopot tudhat maga mögött. A programsorozat különlegessége, hogy olyan előadókon keresztül mutat be kreatív, nem megszokott álláskeresési módszereket, akik már mertek merészet lépni.

Önéletrajzot a WC-be? Kreatív álláskeresési technikák!

Közeledik az utolsó, december 19-i Kreatív Álláskeresés Workshop. Papp Ákos és Szloboda László érkezik New Yorkból, hogy bemutassák nem megszokott álláskeresésüket. A két fiatal reklámszakember a Toilet Book elnevezésű projektjükről váltak híressé. Ha még nem hallottatok róla, vegyetek részt a workshopon, ahol személyesen találkozhattok a két kreatív sráccal.

Ízelítőképp nézzétek meg a videójukat (ToiletBook), és legyetek sárgák az irigységtől!

Elöljáróban annyit, hogy ez év márciusában egyedi ötlettel fogtak az álláskereséshez. Kilenc New York-i reklámügynökség mosdójába kérezkedtek be, ahol elhelyezték portfóliójukat. Így megkapták az öt percüket, amiben az ügyvezető tudtára adhatták, hogy kik ők, mit tudnak és mit akarnak. Hatékony lépésnek bizonyult, hiszen a vezető nem a megszokott helyzetben az íróasztalánál, több száz jelentkezés között találkozott a fiúk pályázati
anyagával.

Hogy hogyan került a CV a WC-be? Megtudhatjátok december 19-én!

A workshopok előzetes regisztrációval ingyenesen látogathatók. Az alkalmakra a MediaGo honlapján lehet jelentkezni.

A program az Európai Unió támogatásával a Mobilitás - Fiatalok Lendületben 1.2 Ifjúsági kezdeményezések keretén belül valósul meg.

Forrás: frissdiplomas.hu

Megjelenés: 2012. 12. 11.

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem