Misszió

A MediaGo Alapítvány missziója a pályája elején lévő fiatal munkaerő elhelyezkedésének, aktivitásának segítése. Tevékenységünk során hallgatóknak és friss diplomás pályakezdőknek segítünk karrierválasztási tanácsokkal gyakorlati helyet vagy megfelelő szakirányú továbbképzést találni.

Azzal, hogy tevékenységünkkel erősítjük a fiatalok saját jövőjük alakításával kapcsolatos aktivitását, ráébrednek arra is, hogy hasznos és tevékeny tagjai a társadalomnak, így a társadalmi, polgári, valamint az európai részvétel fontossága is erősödik bennük.

Az Alapítvány Közhasznú Szervezet, és szakmai vezetés mellett önkéntes alapon dolgoznak benne fiatalok/hallgatók és pályakezdők javarészt HR területről. Munkájukkal folyamatosan segítik és támogatják kortársaik szakmai fejlődését és továbblépését, ezzel együtt erősítik bennük a társadalmi, polgári részvétel fontosságát.

A MediaGo Alapítványt a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Esélyegyenlőségi Főosztálya a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló 2005. évi LXXXVIII. Törvény 12§ (2) bekezdése alapján 2012-től az önkéntesek nyilvántartásába 2615 sorszámmal felvette.

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem