Két nap a karrieredért – térképezd fel lehetőségeid!

A tanulás mellett világot látnál és tapasztalatot gyűjtenél? Frissen szerzett diplomáddal a kezedben álmaid állását keresed? Gyere el a HVG Állásbörzére, ahol nem csak lehetőségeidet térképezheted fel, hanem akár tanácsokat is kérhetsz céljaid eléréséhez.
Egyetemistáknak, friss diplomásoknak is jó terepet jelenthet a tájékozódásra az ország legnépszerűbb karrierrendezvénye, hiszen a munkaerőpiac meghatározó szereplői képviseltetik magukat. A kiállítók szakmai gyakorlati lehetőségei és nyitott pozíciói mellett karrierépítést támogató programokkal is várnak.

Személyre szabott tippek

Nem vagy biztos abban, hogy önéletrajzod megfelelően van-e összeállítva, vagy kipróbálnád magad interjúszituációban? Jelentkezz az ingyenes CV tanácsadásra, vagy vegyél részt magyar, német és angol nyelvű próbainterjún. Szakértői segítséggel még jobban felkészülhetsz a munkaerőpiac kihívásaira!

Fogj össze barátaiddal, és nyerj!

Nem csak Te érdeklődsz a szakmai gyakorlatok, pozíciók és ösztöndíjak iránt, hanem barátaid is? Vágjatok bele közösen a karrierépítésbe! Gyertek ki együtt a rendezvényre, és segítsetek egymásnak a testhezálló feladatkörök felkutatásában. Ajánld barátaidnak a karrierrendezvényt, és nyerd meg a 2 hetes angol nyelvtanfolyamot Angliában!

A részvétel ingyenes, csak regisztrációhoz kötött!

Ragadd meg az alkalmat, és tedd meg az első lépést a sikeres karrier felé!
Programok, kiállítók, regisztráció a rendezvény hivatalos oldalán!
Találkozzunk február 25-26-án a SYMA rendezvényközpontban!

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem