Delmagyar.hu - Európa-nap a kamarában

Szeged - Csütörtökön ünnepelték az Unió összes tagországában az Európa-napot: Szegeden a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara készült május 9-ére érdekes rendezvényekkel a kamarai székházban.

Bővebben...

Szeged.hir24.hu - Európa-nap az Iparkamarában

A Csongrád Megyei kereskedelmi és Iparkamara Szegeden rendezvényekkel készült a május 9-i Európa Napra.

Az Európa-napi délelőtti programja elsősorban a fiataloknak szólt. A rendezvény résztvevői az online demokrácia sajátosságairól hallhattak, megismerkedhetnek az Európa Tanács "NoHateSpeech Movement" elnevezésű, gyűlöletbeszéd elleni ifjúsági kampányával, amely a rasszizmus és a diszkrimináció online megjelenése ellen irányul. Ezt követően a Fiatalok Lendületben Programiroda közreműködésével nem-formális tanulási lehetőségekről hallhattak az érdeklődők. Ennek keretében két projekt is bemutatásra került:

Bővebben...

csmkik.hu - Európa Nap a Kamarában

Május 9-én az Európa Nap alkalmából a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network közös rendezvénnyel készült.

Délelőtt a rendezvény résztvevői az Online demokrácia sajátosságairól hallhattak, megismerkedhetnek az Európa Tanács "NoHateSpeech Movement" elnevezésű gyűlöletbeszéd elleni ifjúsági kampányával, amely a rasszizmus és a diszkrimináció online megjelenése ellen irányul. Ezt követően a Fiatalok Lendületben Programiroda közreműködésével nem-formális tanulási lehetőségekről hallhattak. Ennek kapcsán két projekt került bemutatásra:

Bővebben...

Frissdiplomás.hu - Önéletrajzot a WC-be? Kreatív álláskeresési technikák!

A MediaGo Alapítvány már több sikeres workshopot tudhat maga mögött. A programsorozat különlegessége, hogy olyan előadókon keresztül mutat be kreatív, nem megszokott álláskeresési módszereket, akik már mertek merészet lépni.

Bővebben...

hvg.hu - Kreatív álláskeresés: hogy kerül a CV a WC-be?

A MediaGo Alapítvány által szervezett Kreatív Álláskeresés Workshop sorozat legutolsó témája Papp Ákos és Szloboda László The Toilet Book nevű projektje volt. Papp Ákos elmesélte hajmeresztő ötletüket és hogy miként szereztek vele állást, illetve bemutatta mivel töltik kreatív teamként a napjaikat az álomállás megszerzése óta.

Bővebben...

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem