Frissdiplomás.hu - Álláskeresés szokatlan módszerekkel – szerezd meg álmaid munkáját!

Kreatív álláskeresés pályakezdőknek címmel 10 alkalmas workshopot szervez a MediaGo Alapítvány. A program célja, hogy különböző kreatív álláskeresési módszereket mutassanak be pályakezdő fiataloknak, ezzel segítve a munkaerő-piaci elhelyezkedésüket.

Álláskeresés szokatlan módszerekkel – szerezd meg álmaid munkáját!

Általánosan előforduló probléma, hogy a fiatalok pályájuk elején nem elég tájékozottak azzal kapcsolatban, hogy mit válasszanak az előttük álló lehetőségek közül. Jellemző, hogy nincsenek határozott elképzeléseik a szakmai jövőjükkel kapcsolatban, így bizonytalan lehet az elhelyezkedés is.

A MediaGo Alapítvány igyekszik átfogó segítséget nyújtani a munkaerő-piacra kerüléshez, ezért 10 alkalmas workshopot szervez, melyre a témában jártas előadókat hívnak meg, hogy kreatív ötleteiket, rendkívüli megvalósításaikat tapasztalataik átadásával mutassák be. Kis létszámú, interaktív csoportmunkák lesznek, melyeken a résztvevők elsajátíthatják a tudatos karrierépítés készségét.

Hogy miért menj el?

... mert szükséged van jól bevált, kreatív álláskeresési módszerekre.

... mert minden bizonnyal tudnak neked újat mutatni.

... mert érdekelnek az őrült ötletek.

... mert olyan emberekkel találkozhatsz, akik mertek nagyot gondolni és lépni.

... mert valamikor szükséged lesz állásra.

... mert érdekes, tanulságos és interaktív lesz a workshop.

... mert ez kifejezetten Neked szól.

... mert ilyen még nem volt!

A workshopok Október 24. és December 19. között kerülnek megrendezésre a Budapesti Kommunikációs Főiskolán.

Egy kis ízelítő az eddigi alkalmakról: 

Én marketing (avagy hogyan emelkedjünk ki a tömegből): Az érdeklődők Tollas Attila, a Scotwork Magyarország vezető trénerének előadását hallhatták az „én marketing" jelentőségéről, méghozzá a saját példáján keresztül. Attila nem mindennapi eszközök segítségével igyekezett kitűnni az álláskeresők közül és felhívni magára a HR-esek figyelmét: „Szakmai kapcsolatai révén egy kisteherautó oldalát bérelte ki reklámfelületként, és óriásplakátot állított ki a megcélzott cég épülete elé. A plakáton fényképes állásjelentkezése szerepelt, és egy megjegyzés, hogy várja a választ..."

Ha érdekel a folytatás, olvasd el az egész történetet! 

Személyi brand – Állásceleb: A kifogástalan önéletrajz sokszor már nem elég egy állás megszerzéséhez, hiszen számos hozzánk hasonló jelölt CV-jével találkoznak a cégek kiválasztási szakemberei. Ezért érdemes elsajátítanod az álláskeresés egyik úttörő módszerét: tervezd meg a személyes márkádat, alakítsd ki tudatosan karrier stratégiádat céljaidnak, tudásodnak megfelelően! Hogyan? Tudd meg Keszthelyi Christian előadásának beszámolójából!

A további bemutatók során is számos hasznos és különleges előadást hallhatsz azzal kapcsolatban, hogyan keress állást még hatékonyabban – légy kreatív és szerezd meg az álommunkád!

Következő alkalmak időpontjai és témái:

Nov. 14. Szerda - 14:00 - 16:00 Ciki interjú kérdések - deviáns álláskeresők

Nov. 19. Hétfő - 14:00 - 16:00 A magam főnöke lettem (lehetőségek vállalkozás indításakor)

Nov. 21. Szerda - 14:00 - 16:00 Lépj ki a monitorod mögül: építsd a karriered személyesen - például egy állásbörzén

Nov. 28. Szerda - 14:00 - 16:00 Önéletrajzolók

Dec. 5. Szerda - 14:00 - 16:00 Álláskeresés facebookon (Használd a kapcsolataid!)

Dec. 12. Szerda - 14:00 - 16:00 Gerilla önéletrajz (avagy hogyan jutottam el a levélfiókomtól az Index főoldaláig)

Dec. 19. Szerda - 14:00 - 16:00 Kreatívan és merészen (avagy hogyan kerül a CV a WC-be) Tudj meg többet és regisztrálj a honlapon!

Keresd a MediaGo facebook oldalát! Írj nekik a workshop@mediago.hu e-mail címre!

Forrás: frissdiplomas.hu

Megjelenés: 2012. 11. 08.

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem