Edupress.hu - Workshop kreativitásra vágyó álláskeresőknek

Kreatív álláskeresési módszerek címmel tíz alkalmas programsorozatot indít október 24-én a MediaGo Közhasznú Alapítvány. A program célja, hogy különböző kreatív álláskeresési módszereket mutasson be pályakezdő fiataloknak ezzel segítve őket az elhelyezkedésben.

Az október 24. és december 19. között látogatható workshopok sorozatát előzetes regisztrációval ingyenesen látogatható, azonban egy-egy bemutatón 15-20 fős csoportok vehetnek részt.
A programokon szó lesz például a tudatos karrierépítésről, a vállalkozásindításról, a gerilla önéletrajzról, a személyi brandről, meghökkentő állásjelentkezésekről, de még a kellemetlen interjúkérdésekről is. A programok legfontosabb eleme az önismeretszerzés, a résztvevők a saját karrier ív megismeréséig csoportos és egyéni feladatok megoldásán keresztül jutnak el, aminek eredménye a tudatos karrierépítés képességének megszerzése.

Forrás: Edupress.hu

Megjelenés: 2012.10.30

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem