PályaRajt program

mediago palyarajt

A MediaGo Alapítvány programjainak célja, hogy a versenyszféra bevonásával növelje a munkaerőpiacra kikerülő szakemberek elhelyezkedési esélyeit. Az Alapítvány programjainak célközönsége eddig alapvetően pályakezdő fiatalokból állt: ezt a kört terjesztjük ki a továbbtanulás előtt álló diákokra a most induló PályaRajt program keretében.

A PályaRajt program lehetőséget ad a középiskolát elhagyni készülő és továbbtanulás előtt álló fiataloknak, hogy megtapasztalják, mit jelent dolgozni: milyen egy munkakörnyezetbe beilleszkedni, a munkaidőt a napirendbe beilleszteni, illetve a kijelölt feladatokat elvégezni. Tapasztalataink szerint a diákok többsége középiskolás évei vége felé nincs még tisztában azzal, mi lenne az a munka, amit testhez állónak érez és szívesen végezne.

Ehhez nyújt segítséget a MediaGo Alapítvány. A PályaRajt programba jelentkezők 6 héten át heti 20 órában kapnak lehetőséget, hogy kipróbálják magukat HR, marketing, kommunikáció vagy webdesign területen. A program legfőbb célkitűzése, hogy a fiatalok megismerjék az önkéntességben rejlő lehetőségeket, elkezdjék minél tudatosabban építeni a karrierjüket, referenciákat szerezzenek és értékes kapcsolatokat alakítsanak ki.

A PályaRajt Programba minden olyan 16-20 év közötti fiatal jelentkezését várjuk, aki szeretné magát kipróbálni a fent említett területek valamelyikén.

A jelentkezéshez az alábbi linken található jelentkezési lap kitöltése szükséges, amelyet a palyarajt@mediago.hu e-mail címre várunk. A programban való részvételről egy rövid, előzetesen egyeztetett személyes beszélgetés után döntünk.

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Több információ Ok Nem engedélyezem